Hoe start ik een Team actie?

Wat leuk dat jullie als team mee willen doen met de MIND Blue Monday Run! Volg onderstaande stappen om jullie eigen teampagina aan te maken:

 1. Klik op de volgende link: Start actie.
 2. Maak een account aan
 3. Klik bij 'Hoe wil je in actie komen?' op 'Samen met anderen in een team'.
 4. Geef je teampagina vorm door een streefbedrag, paginatitel, persoonlijke tekst en foto's toe te voegen (dit hoeft niet direct volledig te zijn).
 5. Ook geef je je persoonlijke pagina vorm door een streefbedrag, paginatitel, persoonlijke tekst en foto's toe te voegen (dit hoeft niet direct volledig te zijn).
 6. Bovenstaande kun je altijd wijzigen door op jouw profielfoto (rechtsboven) te klikken en naar 'Mijn pagina's beheren' of 'Profiel wijzigen' te gaan.
 7. Zodra de teampagina aangemaakt is, kun je de URL (link) van jullie teampagina delen met de teamleden. Zij kunnen zich dan aansluiten via de knop 'Ik wil in dit team' op de teampagina!

Is er iets onduidelijk? Wil je iets overleggen of heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Wil je lid worden van een bestaand team?

 • Klik op de volgende link: Teams.
 • Zoek het team waar je lid van wil worden.
 • Klik op de knop 'Ik wil in dit team'.
 • Maak een account aan en geef je persoonlijke pagina vorm door een streefbedrag, paginatitel, persoonlijke tekst en foto's toe te voegen (dit hoeft niet direct volledig te zijn).Je kunt je pagina altijd wijzigen door op de knop rechtsboven te klikken en naar 'Mijn pagina's beheren' of 'Profiel wijzigen' te gaan.

Wil je weten hoe je het beste sponsors kunt werven? Lees onze Tips & Tricks!