Op de loop voor depressie?

Jan van der Mooren
van totaal € 1.000 (117%)
12 km Afgelegd
Mijn doel 11 km | Bereikt 109%

Waar doe ik het ook alweer voor?
Uit ervaring weet ik hoe verschrikkelijk depressie is. Ik ben er meerdere keren bovenop gekomen. Dat heb ik voor een belangrijk deel te danken aan professionele ondersteuning. Zo heb ik kunnen leren wat ik kan doen als het weer zover is. Voor veel mensen is die ondersteuning buiten bereik. Voor hen doe ik het. En dus voor het werk van MIND voor een psychisch gezondere samenleving.

Mijn doel is € 1000,00 en meer mag natuurlijk ook! Steun jij mijn actie voor MIND? Deel mijn actie dan met iedereen die je kent. Gebruik mijn nieuwe promofilmpje. En: Doneer! Alvast veel dank voor je betrokkenheid.

Als je zelf steun nodig hebt of wilt praten, kun je anoniem bellen met MIND Korrelatie: 0900-1450. En via MIND kun je in contact komen met mensen met dezelfde ervaringen als jij.

Bekijk alle
12 km
Wow, 13 km! 19-12-2021 | 11:00
12 km
Wow, 13 km! 19-12-2021 | 11:00

Oké, de eerste km heb ik gebruikt om warm te worden, dat wil zeggen dat ik gewandeld heb. Maar toch 12 km hardgelopen! Ik voel mijn beentjes wel vandaag hoor. Maar ik ben blij dat het zo lekker gaat.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 16-01-2022 | 08:45 Zet hem op Jan!! Mooi doel en zo nodig. Veel liefs Berry, Deborah, Dewi en Vince
€ 15 15-01-2022 | 22:56
€ 10 15-01-2022 | 15:57 Namens Elly IJ. Dank je wel Elly.
€ 50 15-01-2022 | 13:47 Veel succes en plezier met het lopen Jan!
€ 10 15-01-2022 | 11:22
Bekijk alle

Generale

10-01-2022 | 10:52 Lieve mensen, Jullie steunen MIND door mijn sponsorloop te steunen. Nogmaals veel dank, vooral namens alle mensen die te kampen hebben met psychische klachten, voor wie MIND er is en voor wie ik deze actie doe. Graag laat ik jullie weten dat ik vandaag mijn generale repetitie had, ofwel mijn laatste training. Tussendoor maak ik in de avonden trouwens ook wel wandelingen met Helma. Vorige week had eigenlijk de generale repetitie moeten zijn, want toen ging het echt heel slecht. Ik had pijn in mijn rechterknie en rechts onderin mijn rug. Het kan met overcompenstatie van mijn voeten met de nieuwe steunzolen te maken hebben volgens sport-podotherapeut Pieter van Podolympia. Het laatste eenderde stuk heb ik toen gewandeld. In de toneelwereld zegt men vaak dat op een slechte generale een goede premiere volgt, vandaar dat het vorige week de generale had moeten zijn. Vandaag ging het lekker; gelukkig maar dat ik niet acteer, maar een actie doe :-) In een poging nog meer mensen te bereiken die mijn actie zouden willen steunen, heb ik het regionale huis-aan-huis-blad De Bode een artikeltje over mijn actie en over de MIND Blue Monday Run gestuurd (je moet het bij dit medium zelf schrijven en aanleveren). Ze corresponderen niet over wel of niet plaasten. Gisteren heb ik ook nog een e-mail naar BNDeStem gestuurd. Het blijft dus nog even duimen voor aandacht in de regionale media, daar komt het op neer. Het is niet zo dat ik persoonlijk om aandacht verlegen zit, verre van dat. Wel is de actie belangrijk genoeg en daarom ook dat ik deze laatste blog aan mijn donateurs stuur met de vraag of je anderen erop attent wilt maken en ze wilt vragen mijn Blue Monday Run te steunen. Ik loop trouwens op zondag 16 januari, 's middags om drie uur, want op maandag moet ik werken. Maar dat maakt niet uit toch? Antwan, mijn zoon, gaat mee om foto's en filmpjes te maken en daarvan zal het een en ander worden gedeeld via internet. Nogmaals dank voor jullie steun en ... ik loop ervoor! Hartelijke groet, Jan
Lees meer